Despre Noi

Viziune, Misiune, Valori

VIZIUNE

Sa fim prima optiune a clientilor pentru servicii de fotografie si videografie comerciala din zona noastra de acoperire.

MISIUNE

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri servicii de calitate la cele mai competitive tarife de pe piata. Incercam sa anticipam, sa intelegem si sa satisfacem
cerintele clientilor legate de fotografia si videografia comerciala.

VALORI

Cu profesionalism, responsabilitate, angajament personal, creativitate, entuziasm, imaginatie si, mai presus de toate, cu pasiune pentru tot fotografie si videografie, garantam un rezultat unic.

  • Livram intotdeauna ceea ce promitem.
  • Respectam timpul clientilor nostri, de aceea punem mare pret pe punctualitate.
  • Ne dorim continuu sa indeplinim sau chiar sa depasim asteptarile clientilor nostri. Cautam permanent sa obtinem servicii de calitate pentru clientii nostri pe care sa le imbunatatim fara incetare.
  • Comunicarea noastra este intotdeauna onesta, pozitiva si orientata catre rezultate.
  • Avem abilitatea sa lucram sub presiunea timpului si suntem deschisi la idei si proiecte noi.

Afacerile de astăzi se confruntă cu provocări pe un număr tot mai mare de fronturi: schimbarea tehnologiei, clienți mai educati, concurenta mai puternica și multe altele. O modalitate eficientă de a combate aceste provocări este cultivarea unei identități puternice brandului care vă distinge pe dvs. afacerea dvs. Prin ancorarea brandului dvs. la un aspect consistent și de înaltă calitate pe web, pe retelele sociale și în marketing – digital și tipărit – veți avansa și ridica afacerea în ochii audienței dvs. Asta ne încredințează clienții noștri să facem. Și vă invităm să descoperiți modul în care BeLight Studio a făcut acest lucru trecând în revistă portofoliul nostru de fotografii cu proiecte trecute.

Există anumite aspecte care vă pot dda identitate in spatiul on line si în social media, dar nimic mai mult decât niste fotografii și videografii convingătoare. Acest lucru se datorează faptului că oamenii consumă cantități din ce în ce mai mari de informații privind mai degrabă decât citind. Cu alte cuvinte, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a evalua imaginile atașate dvs. și afacerii dvs. și a profita de oportunitatea de a ieși în evidență în această lume plină de imagini.

Ai un proiect si ai nevoie de ajutorul unor fotografi profesionisti?

Scrie-ne pe contact@belightstudio.ro sau completeaza formularul de contact.