Fotografie Aeriana

Fotografie Aeriana

Fotografia aeriană este in plină dezvoltare în România și cunoaște din ce in ce mai multe domenii de activitate în care se dovedește utilă. Acest tip de fotografie se realizează cu drone, aparate de zbor ce pot atinge altitudini de până la 2000 metri. Datorită dimensiunilor reduse ale acestor aparate de zbor, acestea pot survola zone urbane fără obținerea de autorizații speciale. Iar scopul lor de baza este de a filma sau fotografia prin intermediul unor camere profesionale.

Prima aplicabilitate a fotografiei aeriene este în domeniul imobiliar. Vederea de ansamblu a unei zone urbane sau agricole poate fi acum capturată. Prezentarea unor imagini aeriene clienților aduce un plus de valoare ofertei și pot convinge pe potențialii cumpărători de valoarea proprietății sau terenului. De asemenea, posibilitatea de a vedea vecinătățile unei zone sau obiectiv, poate constitui un avantaj. În domeniile turismului si publicității, fotografia aeriană poate fi folosită pentru realizarea de pliante, broșuri, oferte și cataloage de prezentare. Urmărirea dezvoltării unui proiect rezidențial poate fi realizată cel mai bine de la inălțime. Astfel, in construcții si urbanism, fotografia aeriană iși arată din nou utilitatea. Filmarea unui proiect in derulare, cum ar fi construcția unei clădiri, se poate dovedi foarte importantă pentru planuri viitoare de dezvoltare zonală sau regională.

Executăm fotografie aeriana sau filmări aeriene pe intreg teritoriul României în zone rezidențiale, urbane, rurale și industriale cu ajutorul dronelor DJI.    Ai un proiect si ai nevoie de ajutorul unor fotografi profesionisti?

    Scrie-ne pe contact@belightstudio.ro sau completeaza formularul de contact.