Fotografie eveniment sportiv sau corporate

Servicii de fotografie de eveniment profesionala. Surprindem si emotia, nu doar momentul.

Oferim Servicii de fotografie de eveniment profesională pentru evenimente sportive sau corporate, inclusiv expoziții, conferințe, întâlniri de afaceri, evenimente publice, concerte și multe altele.

La BeLight Studio, ne ascultăm clienții și ne asigurăm că înțelegem cu atenție cerințele lor înainte de eveniment. Abordând fiecare proiect într-un mod personalizat, vă garantăm să oferim o experiență excelentă și un serviciu profesional de la început până la sfârșit.

Am lucrat cu o serie de branduri și firme locale sau naționale, inclusiv Damila, Forest Spa, Avi-Giis, Rodach, Winner’s Pub, pentru a numi câteva.

Lăsați fotografierea evenimentelor corporate pe mâna unor profesioniști, echipa noastra având o experiență de peste 6 ani și în fotografierea evenimentelor private(link): nunți, botezuri, aniversări.

De aceea, la Belight Studio ne-am gândit că este foarte importat să oferim:

  • Liniște sufletească: noi ne vom ocupa de tot și tu scapi de bătăile de cap
  • Imagini cu care ești mândru să te afișezi în social-media. Imediat după eveniment, cele mai bune fotografii vor fi selectate și procesate cu atenție.
  • Un eveniment reușit în care capturăm entuziasmul și bucuria participanților
  • Rapiditatea livrării: avem termene de predare foarte scurte. Garantăm să livrăm majoritatea proiectelor noastre în termen de 2 zile lucrătoare.
  • O imagine a brandului care să reprezinte profesionalism și încredere.
  • Confidențialitate: pozele voastre pot fi numai ale voastre! Vă oferim fotografiile printr-o galerie online protejată prin parolă, de unde puteți descărca instantaneu imaginile editate cu rezoluție înaltă.

De asemenea, vom face copii de rezervă pentru imaginile dvs. pentru o perioadă de 1 an, dacă, în orice moment, aveți nevoie de o copie a imaginilor dvs., vă putem furniza aceste imagini fără costuri suplimentare.

Rezultatele finale sunt furnizate atât în format de înaltă rezoluție, cât și în format comprimat, astfel încât fotografiile pot fi utilizate pentru tipărire și publicare web.

La cerere, putem filma și videoclipuri promoționale pentru evenimente scurte sau interviuri video sau chiar cabină foto.    Ai un proiect si ai nevoie de ajutorul unor fotografi profesionisti?

    Scrie-ne pe contact@belightstudio.ro sau completeaza formularul de contact.