Fotografie Imobiliara

Fotografie imobiliara pentru agentii si clienti privati.

Fotografie Imobiliara

Cumparatorii petrec 60% din timpul alocat studierii imobilelor uitandu-se la poze. Doar un procent de 20% este alocat informatiilor aditionale acestor poze. Iar pentru 93% dintre ei, fotografiile sunt cele mai importante in factorul de decizie.

Ai doar 3 secunde sa atragi atentia unui vizitator, fara poze, si 20 secunde avand poze, clar avantajul il reprezinta existenta unor fotografii de cea mai buna calitate. Apoi, ofertele care contin poze profesionale primesc cu pana la 47% mai multe cereri legate de preturi si detalii despre imobil. Tot acestea se vand cu 32% mai repede, fiind listate max 89 de zile, in comparatie cu restul care raman listate 130 zile. Astfel, agentiile care folosesc fotografii profesionale de design interior si cele de arhitectura in procesul de promovare si marketing online, vand de 2 ori mai mult decat agentiile care prezinta fotografii realizate de amatori.

Deci, in vanzarea de imobiliare este crucial sa ai o prezenta online care sa conduca catre stabilirea unei intalniri si care sa ajute la finalizarea unei vanzari. Prezentarea apartamentului sau casei in mediul online prin poze profesionale creste cu pana la 61% sansele sa fie accesata, in unele cazuri.

In concluzie, lasa fotografia sa vanda pentru tine si agentia ta.    Ai un proiect si ai nevoie de ajutorul unor fotografi profesionisti?

    Scrie-ne pe contact@belightstudio.ro sau completeaza formularul de contact.